Fietsgekken.nl

 

WK tijdrijden - Vrijdag 21-09-2012 hebben de beide fietsgekken teams deelgenomen aan het WK tijdrijden voor bijna profs. Ik heb gehoord dat een van de teams een zeer verdienstelijke 28e plek van de wereld behaald heeft! Namens de volledige redactie en trouwe volgers van de FG, wil ik jullie van harte feliciteren met deze overwinning!

Fantastisch.


NK tijdrijden - Filmpje over de voorbereidingen voor het NK ploegentijdrit.


NK tijdrijden - Het is een schande dat er nog niets geschreven staat op de fietsgekken site over het NK tijdrijden in Emmen! Woensdag 20 juni hebben namelijk twee Fietsgekken teams deelgenomen aan de Rabo ploegentijdrit. Met twee uitstekende tijden en gemiddeldes van boven de 38km/uur zijn beide teams door naar het WK in Valkenburg! Dit wordt gehouden van 16 t/m 23 september 2012 in Limburg. De exacte datum waarop onze helden moeten fietsen volgt nog.

Link naar de uitslag


Peter van Petegem - Op 14 april is door Sikke, Rinze, JohanD, Gysbert en Sebastian de Peter van Petegem classic gereden. Vanuit Aalst was een schitterend parcours uitgezet over bekende klimmen als De Muur van Geraardsbergen, Congoberg en de Langendries. Daarnaast waren een aantal kaseienstroken opgenomen in het parcours. Voor Sikke en Rinze, die de 160km reden, betekende dit dat ze 4km over deze stenen moesten rijden!

Klik hier voor alle foto's


11 Steden op de schaats - Theun heeft op 12 februari de 11 steden op de schaatst gereden. Hij heeft hier een verslag van gemaakt. Een grote prestatie! Hulde Theun! Maar nu weer op de fiets...

Hier is het verslag.

 

 


Run bike run - Eindelijk weer een update op Fietsgekken.nl. Dit maal foto's van de Run-Bike-Run, gedaan door JohanB, Sikke en Frank. Bekijk hier de foto's


Nieuwe fietsen voor Jeltje & Sebastian - Jeltje heeft een Bianchi vianirone 7 Dama Bianca En Sebastian heeft een Kuota Kharma.


Ride for the Roses - Ter nagedachtenis aan Hans Kroodsma die op 7 maart j.l. is overleden aan de gevolgen van kanker doe ik samen met een aantal vrienden mee aan de Ride for the Roses.

Voor meer informatie en om te doneren kijk hier.Doneer voor de strijd tegen kanker!

Met vriendelijke groet,

Sjoerd.


Luik-Bastenaken-Luik - 30 juli heeft een deel van de fietsgekken LBL gereden. Een tocht die ik jaren terug meerdere malen heb gefietst. Wat ik mij van te voren nog kon herinneren was dat de tocht over mooie klimmen en door fraaie Belgische dorpjes ging.

Theun heeft een verslag geschreven wat hier te vinden is.


Tijdrit - om 18.00 uur stap ik in de auto richting Bornerbroek voor een individuele tijdrit en een ploegentijdrit voor het open Twents kampioenschap ploegentijdrit. Ik heb afsgesproken met Rik Westendorp en Gertjan Prins.

Lees hier meer


AD6 - 9juni a.s. rijdt JohanB voor de derde maal de Alpe d'HuZes. Dit maal niet voor het FG team, maar voor Flusso. Eigenlijk moet je zeggen dat je voor het team AD6 rijdt natuurlijk, je weet waarvoor je het doet. Als voorbereiding was het plan om de Waalse Pijl te rijden op zaterdag 4 juni. Deze tocht gaat echter niet door. Wel is nog steeds een ploegje FG van plan door de Belgische Ardennen te fietsen.

JohanB heel veel succes, je kunt geld doneren via zijn persoonlijke website. Deze vind je hier.


Milaan - San Remo - Dennis en Marinus rijden zondag 5 juni Milaan - San Remo. Een tocht van 290km, als ik het goed heb, mijn Italiaans is niet zo best. Bekijk de website van de organisatie hier.

Dennis en Marinus, wij wensen jullie veel succes, maar vooral veel plezier. Jullie zijn de eerste fietsgekken die deze tocht gaan rijden. We horen graag hoe het jullie is vergaan.


Update 2011 - Het jaar 2011 is al weer aan haar 5e maand begonnen en nog steeds stond op de startpagina het jaar 2010. Dus even een update.

De eerste 1000km zitten al weer in de benen, met o.a. de Amstel-Gold race is dit een goede start van het seizoen. En het seizoen is nog lang. Zo staat de 11e stêden nog op het programma, rijdt JohanB de Alpe d'huzes, Dennis Milaan-San Remo (of een andere tocht, laat maar weten welke), stond de Waalse Pijl op het programma, maar deze is afgezegd, waarschijnlijk vanwege het niet rond krijgen van de vergunningen.

We gaan ook dit jaar proberen de site up-to-date te houden. Dus als er een mooi verhaal komt, laat het weten.


Orbea voor Rinze - Ja mooi hoorrrrrr